Leveransevilkår

For deg som liker det rent og rimelig

Swoosh, så blir det rent. Dette er hvordan.

Våre verdier kommer deg til gode.

Våre verdier er kanskje ikke så fancy, men de er ekte. De preger kulturen vår, både på lang sikt og i hverdagen. For selv om teknologi er i sentrum av det som gjør oss unike, er det i bunn og grunn mennesker det handler om. Her kan du lese mer om våre verdier.

Avvikshåndtering

Avvikshåndteringen er så enkel at man nesten skulle ønske det ble gjort flere feil. Bare knips et bilde av det som har skjedd (eller ikke skjedd), send det til oss og så fikser vi biffen.

Renholdsplanen følges til punkt og prikke.

Sammen utvikler vi en renholdsplan. Dette gjøres ved en fysisk gjennomgang hvor vi kartlegger dine behov, hva som skal vaskes, hvor ofte og hvordan. Samtidig får du en innføring i våre systemer, slik at du selv kan tilpasse og holde full kontroll over hva som til enhver tid skal gjøres.

Vi tilpasser renholdet til ditt behov.

Penger er ikke alt, men det betyr mye. Derfor har vi utviklet en metode som gir deg full kontroll og lar deg enkelt bestemme hva som skal vaskes og ikke. Vi kaller det behovsstyrt renhold. Det gjør at du kan spare penger.

Riktig utstyr er alltid på plass.

Renholdsutstyret lagres hos deg i dine lokaler. Det gjør det enkelt å få inn en vikar om renholderen din blir syk, og at alt utstyr alltid er på plass. Det gjør også at renholderen kan ta bussen, sykle eller gå til jobb.

Lønns- og arbeidsvilkår som ikke diskriminerer.

Alle mennesker er like mye verdt, uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn. Det betyr at alle som jobber fortjener trygge og faste rammer. Vi garanterer at alle krav til sertifiseringer møtes, renholderne lønnes i henhold til tariff og er godt forsikret. På den måten ivaretar vi både mennesker og materiell.

HMS fordi det er viktig.

Helse, miljø og sikkerhet. For at dine lokaler skal bli så rene som mulig, er det essensielt at alle våre renholdere og vi som selskap oppfyller strenge krav. Følger du linken under kan du laste ned og lese vår egenerklæring. Husk – med oss skal du alltid være i trygge hender.

Du får en fast renholder.

En fast renholder gir deg et fast kontaktpunkt samt en renholder som kjenner lokalene godt. Det er fint for alle parter. Skulle noe skje og renholderen trenger noen som kan steppe inn, da løser det seg enkelt. Renholderen melder selv fra i våre systemer, deretter finner vi en egnet person tar jobben.

Vi er vennlige og miljøvennlige.

Kortsiktig lønnsomhet er aldri viktigere enn miljøet. Alle rengjøringsproduktene vi bruker er sertifisert Svanemerket eller tilsvarende. Vi bruker kun kluter og mopper av mikrofiber, noe som gjør at vi kan vaske helt rent med minimal bruk av såpe.

Våre renholdere får bransjens beste opplæring.

Når Swoosh svinger moppen kan du være trygg på at det er med selvsikkerhet og dyktighet. Alle våre renholdere har fått bransjens beste og mest omfattende opplæring. I tillegg kurses de jevnlig også etter fullført fagopplærling.

Sikkerhet du kan være sikker på.

Å få ansvar for renhold av lokaler, bygg og kontorer innebærer ansvar. Ansvar for nøkler, for sikkerhet, for alarmkoder og mye mer. Vi har sikre rutiner for sikker oppbevaring av nøkler og andre ting som har med tilgang til dine lokaler og alt som er i det.

Vi tar hånd om alt. Og da mener vi alt.

Rene kriker og kroker, plettfrie gulv, rene vinduer, wc-vask, ganger, inngangsparti, tak. Ja, vi vasker alt du vil vi skal vaske. Vi kan også skifte matter, osv osv osv.

Du trenger bare Swoosh.

Vi er her for å gjøre renhold enklere. Takket være innovativ teknologi og en digital løsning har vi utviklet en metode som gjør hele prosessen mer smidig. Vi tilipasser vår vask etter sesong, behov og dine ønsker.
Om det så er å skifte matter, sørge for at det alltid er toalettpapir eller skinnende ruter til sommerfesten. Vi fikser det. Og vi fikser det vanlige renholdet.

Rent, rettferdig og rimelig renhold. Det er Swoosh.

Swoosh – en historie om ren glede

Historien om Swoosh er foreløpig ikke så lang, men den er inspirende og tuftet på gode verdier. Les historien om selskapet og bli kjent med en mann som sprer ren glede hvorhen han går, grunnlegger Edilberto Maldonado. Men du kan kalle ham Eddie.