Hei, Vestfold. Vi er Swoosh!

Vi er her for å tilby rimeligere, bedre og enklere renhold. Det er det mange i Vestfold som vil ha. Vi svinger allerede moppene hos en rekke bedrifter og gleder oss til å få enda flere til å skinne.

Swoosh er en komplett leverandør av renholdstjenester til små og mellomstore bedrifter. I tillegg tilbyr vi tjenester som matteservice, hygieneprodukter og vindusvask. Vi kan sørge for at lokalene dine er rene, inngangspartiet ser flott og presentabelt ut, at det hele tiden er papir og såpe i dispenserne deres og at vinduene er skinnende rene til for eksempel 17. mai. Alt fra én og samme leverandør.

Null stress! Alt på et sted.

Swoosh – så får du det enklere
Med Swoosh får du alt på ett sted, samlet i et digital dashboard. Send bilde i appen om noe er feil, eller om du trenger ekstratjenester. Rask respons i direkte dialog med renholder og leder. Vi holder deg oppdatert med en fast månedsrapport.

Swoosh – så sparer du penger
Du kan enkelt slå av renholdet på rom som ikke er i bruk. Vi er de eneste som faktisk tilbyr behovsstyrt renhold. Det gir deg mer kontroll og rimeligere renhold.

Swoosh – så blir det litt bedre
I Swoosh gjør vi rent på den rene måten. Det betyr at vi i tillegg til å jobbe hardt for deg, jobber hardt for våre ansatte og deres rettigheter. Vi sørger for at alle renholdere tilfredsstiller alle krav og sertifiseringer. Våre renholderne får bransjens beste opplæring.

Kontoret i Tønsberg
Swoosh Vestfold:
Kilengaten 15, 3117 Tønsberg

Vis i kart

Be om et uforpliktende pristilbud