Få et pristilbud

Jeg vil bli kontaktet for en uforpliktende befaring av min bedrift.

Pristilbud

Swoosh,
så er det rent

Swoosh er både renholdsbedrift og IT-selskap i ett. Ved å kombinere kunnskap fra begge felt, har vi utviklet en unik digital plattform. Den gjør at Swoosh kan tilby renholdstjenester som er rimeligere, enklere og bedre enn de bedriften din har i dag.

Rimeligere

Med Swoosh sin digitale plattform kan du med noen få tastetrykk slå av og på renholdet i bedriften din helt ned på detaljnivå. Da slipper du å betale for vask av rom som ikke er skitne. Vi kaller det dynamisk behovsstyrt renhold. Det vil gjøre at du sparer penger. 

Enklere – alt på ett sted

I Swoosh får du alt om renholdet samlet på ett digitalt, oversiktlig og brukervennlig sted. Her har du tilgang til både kontrakt, renholdsplan, informasjon om renholdspartneren din og kommunikasjon. Vil du melde om et avvik? Knips et bilde og send det rett til renholderen med telefonen din. Enkelt, smart og effektivt.

Bedre – bransjens beste opplæring

Når Swoosh svinger moppen kan du være trygg på at renholderen har fått bransjens beste og mest omfattende opplæring. Vi i Swoosh mener at det alltid er mulig å utvikle seg og bli bedre. Våre renholdere kurses jevnlig også etter fullført fagopplæring. Det foregår via e-læring i den digitale løsningen.

Teknologi i bunn
Mennesker i sentrum

Teknologien vår muliggjør unik funksjonalitet, men det er menneskene som er Swoosh. Derfor vil vi alltid jobbe for best mulig arbeidsvilkår for våre renholdere og et bedre miljø for oss alle.

Swoosh,
så er det hvitt

I Swoosh vet vi at alle mennesker er like mye verdt, uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn. Det betyr at alle som jobber fortjener trygge og faste rammer. Som kunde av Swoosh kan du være sikker på at alle krav til sertifiseringer blir møtt og at renholderne lønnes minimum tariff. Swoosh er også godt forsikret, noe som ivaretar både mennesker og materiell.

Swoosh,
så er det grønt

For oss i Swoosh er kortsiktig lønnsomhet aldri viktigere enn miljøet. Som et synlig bevis er vi både Miljøfyrtårn-sertifisert og Grønt Punkt-medlem.

Få et pristilbud

Jeg vil bli kontaktet for en uforpliktende befaring av min bedrift.

Pristilbud