Mopp og frem

Edilberto Maldonado (Eddie) startet med to tomme hender, fylte dem med en mopp og vasket seg fra gulvet og opp til en lederstilling i ISS. I stedet for å bli værende på det store fine kontoret sitt der, valgte han å slutte og igjen starte på nytt. Denne gangen for seg selv. Resultatet ble En verden av tjenester (EVAT), som ble grunnlagt i 2012 og i 2019 hadde 300 ansatte og omsatte for 89 millioner kroner. Men Eddie var fremdeles ikke ferdig.

Eddie så en mulighet til å rengjøre mer enn forretningslokaler. Han ville ta tak i selve bransjen. For hvordan er det mulig at renholdssektoren, en av de største sektorene i Norge, fremdeles preges av svart arbeid, elendige arbeidsvilkår, lav effektivitet og dårlig bærekraft? Er det ikke på tide at det kommer en løsning som rengjør renholdsbransjen, samtidig som den legger til rette for økt sysselsetting, lovlig praksis, digitalisering, effektivisering og stabile arbeidsforhold? Jo, tenkte Eddie, og ideen bak Swoosh ble til.

Det er alltid mulig å lære mer, utvikle seg og bli bedre.

Edilberto Maldonado (Eddie)

Swoosh Company består i dag av flere ulike mennesker med ulik kompetanse. Vi har lang erfaring fra både renholdsbransjen, teknologi og IT, forretningsutvikling, kommunikasjon og markedsføring. Det vi har til felles er at vi deler Eddies filosofi om at det alltid er mulig å utvikle seg og bli bedre. I Swoosh vil vi ikke hvile på laurbærene, uansett hvor fine og blanke de måtte være. I Swoosh vil vi alltid fremover.

Bli kunde